1 2 3 4
5=
5 6 7
Ramalan

Jam 10.00 : Paling akeh 1x yen punjul malah nyolowadi

Jam 12.00 : Apike neng ngarepan, seka mburi niat gawe rugine liyan

Jam 14.00 : Kabare wis mukti, karo sedulur wis nganti lali

Jam 16.00 : Arepo ngisore ratu, akeh wae dadi mungsuhmu

Jam 18.00 : Remuk neng njero, ketok apik yen di sawang kaping 2

Jam 20.00 : Tanpo di petik, gogrok dhewe merga di pancik

Jam 22.00 : Isine mung mungsuhan, ora ono sing kekancan

22 Feb 2018
1 2 3 4
5=
5 6 7
Ramalan

Jam 10.00 : Paling akeh 1x yen punjul malah nyolowadi

Jam 12.00 : Apike neng ngarepan, seka mburi niat gawe rugine liyan

Jam 14.00 : Kabare wis mukti, karo sedulur wis nganti lali

Jam 16.00 : Arepo ngisore ratu, akeh wae dadi mungsuhmu

Jam 18.00 : Remuk neng njero, ketok apik yen di sawang kaping 2

Jam 20.00 : Tanpo di petik, gogrok dhewe merga di pancik

Jam 22.00 : Isine mung mungsuhan, ora ono sing kekancan

Tanggal 1 2 3 4 5 6 7
22 Feb 2018 5=
21 Feb 2018 1x 5= 3x 3x 1x 1= 3x
20 Feb 2018 4x 6= 5x 1= 2= 5x 5x
19 Feb 2018 1= 5x 4= 2= 4x 6x 2x
18 Feb 2018 3x 5= 6= 5= 4= 6= 1x
17 Feb 2018 5x 5x 5= 4x 1= 1= 5=
16 Feb 2018 1= 3= 6x 2= 1x 1x 2x
Ramalan

Jam 10.00 : Paling akeh 1x yen punjul malah nyolowadi

Jam 12.00 : Apike neng ngarepan, seka mburi niat gawe rugine liyan

Jam 14.00 : Kabare wis mukti, karo sedulur wis nganti lali

Jam 16.00 : Arepo ngisore ratu, akeh wae dadi mungsuhmu

Jam 18.00 : Remuk neng njero, ketok apik yen di sawang kaping 2

Jam 20.00 : Tanpo di petik, gogrok dhewe merga di pancik

Jam 22.00 : Isine mung mungsuhan, ora ono sing kekancan

Tanggal

I

10:00 WIB

II

12:00 WIB

III

14:00 WIB

IV

16:00 WIB

V

18:00 WIB

VI

20:00 WIB

VII

22:00 WIB

22 Feb 2018 5=
21 Feb 2018 1x 5= 3x 3x 1x 1= 3x
20 Feb 2018 4x 6= 5x 1= 2= 5x 5x
19 Feb 2018 1= 5x 4= 2= 4x 6x 2x
18 Feb 2018 3x 5= 6= 5= 4= 6= 1x
17 Feb 2018 5x 5x 5= 4x 1= 1= 5=
16 Feb 2018 1= 3= 6x 2= 1x 1x 2x
Ramalan

Jam 10.00 : Paling akeh 1x yen punjul malah nyolowadi

Jam 12.00 : Apike neng ngarepan, seka mburi niat gawe rugine liyan

Jam 14.00 : Kabare wis mukti, karo sedulur wis nganti lali

Jam 16.00 : Arepo ngisore ratu, akeh wae dadi mungsuhmu

Jam 18.00 : Remuk neng njero, ketok apik yen di sawang kaping 2

Jam 20.00 : Tanpo di petik, gogrok dhewe merga di pancik

Jam 22.00 : Isine mung mungsuhan, ora ono sing kekancan